Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologia Urologia / Gynekologia Uni/PSG Meistä

Sök

Nyheter

Osoite Suomessa:

SynMed Medicinteknik AB

Latokartanontie 12 A 2

28330 Pori

Puhelin: +358 45 6124470

Fax: +46 8 760 59 90

 

Aktuella kurser & möten

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

EMBLA SDx

sdx_m-2.jpg

 

Embla® SDx on jatkokehitetty Embla S4500 -järjestelmästä, jonka uuden ohjelmiston nimi on Natus SleepWorks™. Järjestelmä koostuu kommunikointiyksiköstä ja SDx -vahvistimesta. Embla® SDx on

kestävä, pieni, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen PSG -vahvistin. Vahvistimen yksinkertainen ja intuitiivinen kytkentäkaavio helpottaa potilaan valmistelua ja uuden henkilökunnan kouluttamista.

 

Embla® SDx -vahvistimessa on seuraavat kanavat: 20 AC -kanavaa, 6 anturin tuloa ja 2 DC -kanavaa, joista saat seuraavat signaalit: EEG, EOG, EKG, EMG, hengitysliikkeet, kuorsaus, hengitysilman virtaus ja paine, sekä asento. Vahvistimessa on sisäänrakennettu paineanturi, pulssioksimetri ja tapahtumapainike. Tämä vahvistin tarjoaa sen, mitä tarvitset tason 1 PSG-tutkimuksen (AASM-kriteerien mukaiseen) suorittamiseen. Näistä kanavista voit saada myös seuraavat signaalit: XSum, XFlow, XVolume, Phase, RMI, RespRate, Flow_DR, Snore_DR, Elevation, aktiivisuus ja asento.

 

Kommunikointiyksikkö suorittaa tiedonsiirron SDx -vahvistimesta tietokoneeseen joko suoraan USB -liitännän, tai verkkoyhteyden avulla. Mikäli olet potilashuoneessa, voit nähdä kommunikointiyksikössä tutkimuksen reaaliajassa, suorittaa impedanssimittausta, lisätä muistiinpanoja ja tehdä biokalibrointia. Laitteessa on 6 DC -tuloa lisärekisteröintimahdollisuuksia varten.

 

SleepWorks™ on kattava, joustava ja kybervarma ohjelma unidiagnostiikkaan. Ohjelma yksinkertaistaa laajojen unitutkimusten asetuksia, näytteenottoa, tarkastelua, analysointia ja raportteja. SleepWorks™ on täydellinen diagnostiikkapaketti, joka on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin riippumatta siitä, kuka tekee tutkimuksen. SQL -tietokannan avulla potilastietojen löytäminen on helppoa ja nopeaa.

Embla® SDx tarjoaa seuraavat edut:

 

 

Kytkentäkaavio etupaneelissa

 

 

Tallennusnopeus 256 tai 512 Hz

 

 

Tarvittaessa helppo irrottaa potilaasta

 

 

Windows 10 yhteensopiva

  

 

PSG ohjelma täyttää AASM ohjeet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja

pdf Embla NDx info
pdf

SDx Technical Specifications