Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologia Urologia / Gynekologia Uni/PSG Meistä

Sök

Nyheter

Osoite Suomessa:

SynMed Medicinteknik AB

Latokartanontie 12 A 2

28330 Pori

Puhelin: +358 45 6124470

Fax: +46 8 760 59 90

 

Aktuella kurser & möten

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

Embla NDx

 

 

Embla® NDx on jatkokehitetty Embla N7000 -järjestelmästä, jonka uuden ohjelmiston nimi on Natus SleepWorks™. Järjestelmä koostuu kommunikointiyksiköstä ja NDx-vahvistimesta. Embla® NDx on kestävä, kevyt ja helppokäyttöinen PSG-vahvistin, joka tarjoaa erinomaisen joustavuuden ja korkean signaalin laadun, jolla on mahdollista yhdistää täysimittainen 10/20 EEG ja jolla on valittavissa laaja valikoima näytteenottotaajuuksia.

 

Embla® NDx –vahvistimessa on seuraavat kanavat: 64 AC -kanavaa, 6 anturin tuloa ja 4 DC -kanavaa, joista saat seuraavat signaalit: EEG, EOG, EKG, EMG, hengitysliikkeet, kuorsaus, hengitysilman virtaus ja paine, sekä asento. Vahvistimessa on sisäänrakennettu paineanturi, pulssioksimetri ja tapahtumapainike. Näistä kanavista voit saada myös seuraavat signaalit: XSum, XFlow, XVolume, Phase, RMI, RespRate, Flow_DR, Snore_DR, Elevation, aktiiivisuus ja asento.

 

Kommunikointiyksikkö suorittaa tiedonsiirron NDx –vahvistimesta tietokoneeseen joko suoraan USB –liitännän, tai verkkoyhteyden avulla. Mikäli olet potilashuoneessa, voit nähdä kommunikointiyksikössä tutkimuksen reaaliajassa, suorittaa impedanssimittausta, lisätä muistiinpanoja ja tehdä biokalibrointia. Laitteessa on 12 DC –tuloa lisärekisteröintimahdollisuuksia varten.

SleepWorks™ on kattava, joustava ja kybervarma ohjelma unidiagnostiikkaan. Ohjelma yksinkertaistaa laajojen unitutkimusten asetuksia, näytteenottoa, tarkastelua, analysointia ja raportteja. SleepWorks™ on täydellinen diagnostiikkapaketti, joka on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin riippumatta siitä, kuka tekee tutkimuksen. SQL-tietokannan avulla potilastietojen löytäminen on helppoa ja nopeaa.

Embla® NDx tarjoaa seuraavat edut:

 

 

Täysimittainen 10/20 EEG

 

 

Laaja valikoima näytteenottotaajuuksia

 

 

Tarvittaessa helppo irrottaa potilaasta

 

 

Windows 10 yhteensopiva

  

 

PSG ohjelma täyttää AASM ohjeet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja

pdf Embla NDx info
pdf

NDx Technical Specifications