Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologia Urologia / Gynekologia Nasofaryngoskooppi Neurologia Meistä
Refluksi mittaus Manometria

Sök

Nyheter

Osoite Suomessa:

SynMed Medicinteknik AB

Latokartanontie 12 A 2

28330 Pori

Puhelin: +358 45 6124470

 

Aktuella kurser & möten

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

MANOSCAN™ ESO Z

 

ManoScan™ ESO Z on tarkkuusmanometrialaitteiston lisämoduuli(A-200 moduuli) jolla voidaan seurata ja rekisteröidä ruokatorven virtauksen vastusta (impedanssia). Laitteiston kanssa käytetään

elektronista mikrotip-katetria, jossa on 36 mittaustasoa. Jokaisella tasolla on 12 radiaalista mittauspistettä ja 18 impdeanssikanavaa. Katetrin halkaisija on kuitenkin vain 4,2 mm.

 

Järjestelmä kirjaa paine-ja impedanssitulokset kaikista 36 painekanavasta ja 18 impedanssikanavasta ManoScan™ ESO –analyysiohjelmaan. Katseluohjelma näyttää datan joko tavallisena painekäyrästönä, tai ”painevärispektrumina”. Värit joilla on lyhyt aallonpituus (sininen), vastaavat matalia paineita ja värit joilla on pidempi aallonpituus (vihreä, keltainen, oranssi ja punainen), vastaavat korkeita paineita. Jokaisen nielaisun näkee väriplottina ja tämä havainnollistaa potilaan esofagusmotiliteetin aivan uudella ja hallitulla tavalla. Impedanssi näyttää boluksen vihreänä käyränä vaaleanpunaisella varjostuksella ja paineprofiilikäyrän harmaalla.

 

 

   

 

ManoScan™ ESO Z omaa seuraavia etuja:

 

 

 

Tekee helpoksi bolusretention havaitsemisen, sekä

ruokatorven motiliteetin toiminnan näkemisen

 

 

Impedanssikanavat helpottavat manometriatutkimuksen

analysointia ja arviointia

 


 

 

 

  

 

 

Lisätietoja

 

pdf Manoscan Z data