Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologia Urologia / Gynekologia Nasofaryngoskooppi Neurologia Meistä
Virtausmittarit Urodynamiikka Rakkoskanneri ACT/ProACT Tutkimuspöytä S-Cath

Sök

Nyheter

Osoite Suomessa:

SynMed Medicinteknik AB

Latokartanontie 12 A 2

28330 Pori

Puhelin: +358 45 6124470

 

Aktuella kurser & möten

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

Quickstep

quickstep_m-2.jpg

 

Uromic Quickstep™ on monitoiminen urodynamiikkajärjestelmä varustettuna lääketieteellisellä paneeli-PC:lla ja vesitiiviillä näppäimistöllä. Järjestelmän korkeutta voidaan säätää, joten voit helposti löytää ergonomisen työskentelykorkeuden riippumatta siitä, haluatko istua tai seistä tutkimuksen aikana ja järjestelmässä on paikka pyyhittävälle näppäimistölle.

 

Virtausanturi lähettää dataa järjestelmään käyttämällä ainutlaatuista, langatonta (866 MHz) viestintäprotokollaa. Siinä on litiumakku, jota ei tarvitse ladata ja joka kestää normaalikäytössä noin kaksi vuotta. Katetrin ulosvetäjä on steriloitava ja katetrinpidike voidaan autoklavoida.

 

Järjestelmällä voidaan suorittaa kaikkia urodynaamisia mittauksia, kuten esimerkiksi vapaavirtaus, täyttökystometria, paine/virtaus, Borsin jäävesitesti, uretran paineprofiili, vuotopistepaine ja biopalaute. Järjestelmä antaa mahdollisuuden tallentaa dataa kahdeksalta eri kanavalta kuten esimerkiksi 1 virtausanturi, 1 infusoitu tilavuus, 3 painetta tai vuotoa ja 1-2 EMG. Kaikki tutkimustiedot tallennetaan Paradox-tietokantaan, joka voidaan tallentaa palvelimelle. On mahdollista yhdistää yksi, tai useampia tutkimusasemia tulkintaa ja analyysiä varten.

 

On mahdollista laajentaa järjestelmää integroidulla ultraäänellä (B moodi, CFM, PD & PW), joka voidaan synkronoida ruudulla.

Uromic QuickStep™ järjestelmällä seuraavat edut:

 

Yksinkertainen ja havainnollinen analyysiohjelma

 

Akkukäyttöinen ja langaton virtausmittari pitkällä käyttöajalla

 

Korkeussäädöllä varustettu tutkimusvaunu

 

Mahdollisuus laajentaa järjestelmää videourodynamiikalla

 

Järjestelmään voi liittää ultraäänen

 

Lisätietoja

acrobat

Uromic Quickstep info